מצרכים:
- 1 מקל קינמון
אופן ההכנה
- מניחים את כל החומרים בסיר גבוה עם תחתית כבדה ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
- ממשיכים לבשל ללא מכסה על אש בינונית כ-20 דקות תוך כדי ביעבוע עדין. מוציאים מעט עם כפית לצלחת ובודקים אם יש מרקם של ריבה, אם עדיין לא, ממשיכים לבשל עוד מספר דקות עד לקבלת המרקם הצמיגי של ריבה אמיתית.
- ככל שקוביות התותים קטנות יותר, כך זמן הבישול קצר יותר.
- מכבים את האש ויוצקים את הריבה לצנצנות נקיה. ממלאים את הצנצנות עד שפתן, סוגרים והופכים אותן.
הריבה תישמר שנה מחוץ למקרר לפני הפתיחה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן