שבת

|

|

15/03/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/03/2025

|

שבת

החיים תותים, תכינו ריבה: מתכון קל ומפנק!

ריבת תות היא דבר כל כך מנחם ומשמח בארוחת הבוקר או סתם כך באמצע היום, עם לחם צרוב במצנם, חמאה וקפה רותח בצד...
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 מקל קינמון

אופן ההכנה

  1. מניחים את כל החומרים בסיר גבוה עם תחתית כבדה ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
  2. ממשיכים לבשל ללא מכסה על אש בינונית כ-20 דקות תוך כדי ביעבוע עדין. מוציאים מעט עם כפית לצלחת ובודקים אם יש מרקם של ריבה, אם עדיין לא, ממשיכים לבשל עוד מספר דקות עד לקבלת המרקם הצמיגי של ריבה אמיתית.
  3. ככל שקוביות התותים קטנות יותר, כך זמן הבישול קצר יותר.
  4. מכבים את האש ויוצקים את הריבה לצנצנות נקיה. ממלאים את הצנצנות עד שפתן, סוגרים והופכים אותן.
הריבה תישמר שנה מחוץ למקרר לפני הפתיחה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים