מצרכים:
- 1 קופסת אננס חתוך מסונן – לטחינה בבלנדר
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 סוכר וניל
- 1/3 כוס שמן
- 1 אבקת אפיה
- 1 ו 1/4 כוסות קמח
- לתוספת: קופסת אננס חתוך מסונן
אופן ההכנה:
- מקציפים את הביצים (אפשר בלי הפרדה).
- טוחנים את האננס בבלנדר ומוסיפים את יתר החומרים
- מעבירים לתבנית חד פעמי בינונית ואופים עד להזהבה
- מוסיפים לתבנית חתיכות אננס שלימות לתוספת מושלמת.
בתיאבון ושבת שלום!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן