יום ראשון

|

|

20/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/04/2025

|

יום ראשון

לחם בשר: קוביות תפוחי אדמה רכות ברוטב בשר עסיסי (המלצה: תכניסו לפיתה)

מה אוכלים כשמנקים את הבית לפסח? קחו מתכון לארוחה טעימה-טעימה ומזינה, אפשר לאכול לצד כל פחמימה שתבחרו או בתוך פיתה כמו מנת 'לחם בשר' בסגנון ביתי
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 5 תפו"א בינונים קלופים
  • 1 בצל גדול
  • 5 שיני שום
  • 1 ק"ג בשר בר טחון
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • שמן לטיגון
  • תבלינים: פפריקה מתוקה, מעט כורכום, פלפל שחור, מלח, אבקת מרק

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים עם מעט שמן
  2. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים לבצל המטוגן
  3. מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים, מערבבים מעט עם תכולת הסיר ומוסיפים רסק עגבניות ומים רותחים עד לכיסוי
  4. מבשלים למשך כארבעים דקות ומערבבים מדיי פעם כדי לפרק את הבשר הטחון.

בתיאבון!!!!

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים