יום שני

|

ו׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

09/09/2024

לאישה החרדית

|

ו׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

|

09/09/2024

|

יום שני

מוקפץ ברוטב מתקתק | מירב מלכה

מוקפץ מתקתק וחגיגי שכיף לאכול על פסטה או פתיתים, קוסקוס או אטריות סבתא ובעצם, בואי למתכון כדי להבין לבד...

המצרכים:

1 בצל
2 גזרים
2 קישואים
1 גמבה
1 פלפל ירוק
1 פלפל כתום
לחתוך לרצועות 3 חזה עוף

 

לרוטב:
צ'ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
קומץ מלח
3 כפות סילן

 

ההכנה:
במחבת גדולה מטגנים את הירקות כשהם חתוכים לרצועות. מוסיפים את רצועות החזה עוף וממשיכים להקפיץ.

מוסיפים את חומרי הרוטב ומקפיצים את הכול יחד עם הרוטב לעוד 5 דקות.

מגישים חם.

בהצלחה!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים