יום שלישי

|

|

13/05/2025

לאישה החרדית

|

|

|

13/05/2025

|

יום שלישי

מרק דלורית ופלפל אדום

Pumpkin puree in white ceramic cup on dark background
חומרים

2 כפות שמן קנולה

1 בצל גדול

2 בטטות

1 דלורית בינונית

1 פלפל אדום

7 כוסות מרק עוף/ 7 כוסות מים רותחים+ 2 כפות אבקת מרק עוף

פלפל שחור

מלח

 

אופן ההכנה

1. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית ל 10 דקות

2. מוסיפים בטטות, דלורית, פלפל אדום מאדים בסיר לעוד 10 דקות

3. מוסיפים לסיר את המרק עוף/ המים 

4. מוסיפים את התבלינים 

5. מבשלים על אש גדולה עד שהמרק מגיע לרתיחה

6. אחרי שהמרק מגיע לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים במשך 40 דקות נוספות

7. טוחנים את המרק בבלנדר, מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים חם!


מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים