חומרים
2 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול
2 בטטות
1 דלורית בינונית
1 פלפל אדום
7 כוסות מרק עוף/ 7 כוסות מים רותחים+ 2 כפות אבקת מרק עוף
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית ל 10 דקות
2. מוסיפים בטטות, דלורית, פלפל אדום מאדים בסיר לעוד 10 דקות
3. מוסיפים לסיר את המרק עוף/ המים
4. מוסיפים את התבלינים
5. מבשלים על אש גדולה עד שהמרק מגיע לרתיחה
6. אחרי שהמרק מגיע לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים במשך 40 דקות נוספות
7. טוחנים את המרק בבלנדר, מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים חם!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
ואוו פשוט רעיון לארוחה דיאטטית ובריאה ומשביעה!
הולכת על זה כבר בגשם הבא