גם יפה גם טעים! קיצפיות / רותיז אירועים

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים:

250 גרם סוכר
130 גרם חלבון
70 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:

שימי את הסוכר והחלבונים בבן מארי, ערבבי ברצף
עד שמתקבל נוזל לבן וסמיך
שימי לב שהסוכר נמס באופן מלא!!
העבירי את הבלילה למיקסר עם וו הקצפה
הקציפי כ-6 דקות עד שמתקבל קצף קשיח
הוסיפי את אבקת הסוכר והקציפי עוד כדקה
כעת תוכלי להוסיף צבע מאכל 🙂
זלפי נשיקות בעזרת צנטר מתאים
אפי בחום של 80 מעלות למשך כ3 שעות
הנשיקות מוכנות כשהן מתנתקות בקלות מניר האפיה ולא מותירות בו סימנים…. 🙂
&nbsp

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.