החומרים:
כיכר לחם
חמאה
חצי ראש שום כתוש
מלח
עשבי תיבול: בזליקום, טימין, פטרוזיליה
גבינה צהובה מגורדת
מומלץ להוסיף : גבינת פרמז'ן, גאודה, אמנטל
הכנה:
פורסים את כיכר הלחם לאורך ולרוחב כדי שיווצרו ריבועים.
ממיסים במחבת חמאה ומוסיפים לה שום כתוש ומלח.
מורחים היטב את החמאה על הלחם מכל הכיוונים מבפנים ומבחוץ מפזרים בנדיבות גבינה צהובה מגורדת וכן גבינות נוספות אם רוצים. מפזרים עשבי תיבול שונים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 190 ואופים עד להזהבה.
בתאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן