לבצק:
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
5 כפות סוכר
5 וחצי כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח לקראת סוף הלישה.
הכנת הפרינות:
לקרוץ עיגולים ביידים רטובות להניח בתבנית על ניר אפיה
(אפשר לתת לזה התפחה של 10 דקות על התבנית כבל לא חייב)
לאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה.
למילוי:
חצילים מטוגנים
פרוסות לימון
בצים קשות
חומוס
סחוג
מלפפון חמוץ
פיטרוזליה
וטחינה
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן