יום חמישי

|

|

03/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

03/10/2024

|

יום חמישי

מתכון נהדר לדלעת אפויה בקינמון עדין | סימני ראש השנה

הדלעת נאכלת בברכת 'קרא' שתקרע רוע גזר דיננו ויקראו לפניך זכויותינו: קחו מתכון מדהים לדלעת בניחוח קינמון מעודן ובטעם מושלם!
דלעת לסימני החג
דלעת לסימני החג | קרדיט: shutterstock

המצרכים:

  • כ- 1/2 ק"ג דלעת
  • 1 כפית קינמון
  • מעט מלח
  • קמצוץ פלפל שחור
  • 2 כפות שמן

 

אופן ההכנה:

  1. נפרוס את הדלעת לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  2. נפזר בתבנית על ניר אפיה
  3. נתבל ונפזר את השמן עם התבלינים מכל הצדדים של הדלעת.
  4. נאפה בתנור בחום של 180-200 מעלות עד להתרככות החלק הפנימי וקבלת שכבה שחומה מעט מלמעלה.

בהצלחה וחג שמח!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים