יום שישי

|

|

17/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

17/01/2025

|

יום שישי

שעועית ירוקה מוקפצת – עם 2 רכיבים בלבד!

להכין שעועית ירוקה מוקפצת ובריאה בסיר - זה הדבר הכי קל והכי מהיר למי שמעונין באוכל טוב מלא בסיבים תזונתיים, דל קלוריות וטעים!
שעועית ירוקה מוקפצת
שעועית ירוקה מוקפצת | קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 חבילת שעועית ירוקה שלימה (700 – 1000 גרם) קפואה
  • 1 כף גדושה מלח
  • חצי כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:

  1. נדליק סיר על אש גבוהה ונמתין להתחממות
  2. נוסיף את השעועית הירוקה (הקפואה!) לסיר וניתן לה להפריש נוזלים
  3. נמלח את שעועית ונוסיף שמן ונערבב קלות עד לקבלת מרקם רך וחם של השעועית
  4. אפשר לחכות עד לשינוי הצבע לבהיר יותר ואפשר להמתין רק עד חימום מלא של השעועית – לפי הטעם שלכם!

בתיאבון ולבריאות!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים