מצרכים:
- 1 חבילת שעועית ירוקה שלימה (700 – 1000 גרם) קפואה
- 1 כף גדושה מלח
- חצי כוס שמן קנולה
אופן ההכנה:
- נדליק סיר על אש גבוהה ונמתין להתחממות
- נוסיף את השעועית הירוקה (הקפואה!) לסיר וניתן לה להפריש נוזלים
- נמלח את שעועית ונוסיף שמן ונערבב קלות עד לקבלת מרקם רך וחם של השעועית
- אפשר לחכות עד לשינוי הצבע לבהיר יותר ואפשר להמתין רק עד חימום מלא של השעועית – לפי הטעם שלכם!
בתיאבון ולבריאות!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן