מה צריך?
100 גר' (4 פרוסות) גבינה צהובה עד 22%
40 גר' (4 כפות) קמח שקדים
12 גר' (כף) שומשום
קורט צ'ילי חריף
מלח
תהליך ההכנה:
1. מחממים תנור ל 170C/340F מעלות.
2. ממיסים קמח שקדים וגבינה במיקרו כ 30 שניות.
3. מוסיפים את השומשום, צ'ילי ומלח, מערבבים ומשטחים על תבנית עם נייר אפייה.
4. אופים כ 15 דק' ולאחר האפייה שוברים.
20 יחידות = 4 מנות חלבון
5 יחידות = 1 מנת חלבון
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן