יום שלישי

|

|

08/07/2025

לאישה החרדית

|

|

|

08/07/2025

|

יום שלישי

קריספונים עשירים בחלבון לחג השבועות | שירלי קורן

הם קראנצ'ים מבחוץ ונימוחים מבפנים, שופעים בטעם גבינתי פיקנטי ובעיקר - עשירים בחלבון | עוד מתכון נפלא שימלא לך את מצבור החלבונים היומי להצלחה בתזונה שלך וחגיגי במיוחד לחג השבועות!
| קרדיט: shutterstock

מה צריך?

100 גר' (4 פרוסות) גבינה צהובה עד 22%
40 גר' (4 כפות) קמח שקדים
12 גר' (כף) שומשום
קורט צ'ילי חריף
מלח

תהליך ההכנה: 

1. מחממים תנור ל 170C/340F מעלות.
2. ממיסים קמח שקדים וגבינה במיקרו כ 30 שניות.
3. מוסיפים את השומשום, צ'ילי ומלח, מערבבים ומשטחים על תבנית עם נייר אפייה.
4. אופים כ 15 דק' ולאחר האפייה שוברים.

 

20 יחידות = 4 מנות חלבון
5 יחידות = 1 מנת חלבון

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים