מצרכים:
- קישוא אחד גדול
- 1 עגבניה גדולה
- 2 ביצים L
- תבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק.
- אופציונאלי לתוספת: 100 גרם כרוב לבן קצוץ / חסה
אופן ההכנה:
- חותכים את הקישוא לקוביות ומניחים במחבת על האש
- בסיר נפרד מבשלים את הביצים כ-10 דקות .
- מתבלים את הקישואים ולאחר 5 דקות על האש וצריבה קלה, מוסיפים כוס וחצי מים מים.
- מבשלים עוד כ-10 דקות ומוסיפים את העגבניה בקוביות גדולות.
- מכסים ומשאירים לאידוי המים עוד כ-10 דקות.
- לאחר שהמים התאדו, הקישואים והעגבניות נמעכים ברגע, אז פשוט מועכים אותם לקרם ומעבירים לצלחת.
- קולפים את הביצים וחותכים לקוביות,או ל'משולשים' ומפזרים מעל הקרם.
- אפשר להוסיף רצועות כרוב לבן חי או חסה להשלמת הטעמים.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן