שבועות בפתח: פררו רושה ביתי/ מיכל שעיו

שיתוף ב email
שיתוף ב print

בלי אפייה ובמינימום מאמץ תוכלו להכין חטיף "פררו רושה" ביתי טעים ועסיסי. אלו בעצם כדורים מתוקים מצופים בשוקולד ואגוזי לוז, הם חטיף מושלם לאירוח מכבד:).

מצרכים:
50 גרם שבבי וופל
100 גרם אגוזי לוז טחונים

100 גרם שוקולד חלב
100 גרם מחית נוגט
3 כפות שמן

להמיס את השוקולד מחית הנוגט והשמן. לערבב את שבבי הוופל ואגוזי הלוז הטחונים
לאחד את שתי התערובות
ובעזרת כפית למלא עד שלשת רבעי
תבנית מיני טראפלס
להכניס אגוז לוז שלם קלוי באמצע
ולמלא שוב מהקרם עד הסוף.
להקפיא ולחלץ

לציפוי

  • לערבב 100 גרם שוקולד מומס
    30 גרם חמאת קקאו
    20 גרם אגוזי לוז קצוצים

    הוראות הכנה:

    לתקוע קיסם בתחתית כל כדור
    ולטבול בציפוי
    לקחת קלקר, לצפות בנייר כסף
    ולתקוע את הכדורים ליבוש

לשמור את החטיפים במקרר או במקפיא.

מיכל שעיו להזמנות: 0525777829

 



 

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.