בלי אפייה ובמינימום מאמץ תוכלו להכין חטיף "פררו רושה" ביתי טעים ועסיסי. אלו בעצם כדורים מתוקים מצופים בשוקולד ואגוזי לוז, הם חטיף מושלם לאירוח מכבד:).
מצרכים:
50 גרם שבבי וופל
100 גרם אגוזי לוז טחונים
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם מחית נוגט
3 כפות שמן
להמיס את השוקולד מחית הנוגט והשמן. לערבב את שבבי הוופל ואגוזי הלוז הטחונים
לאחד את שתי התערובות
ובעזרת כפית למלא עד שלשת רבעי
תבנית מיני טראפלס
להכניס אגוז לוז שלם קלוי באמצע
ולמלא שוב מהקרם עד הסוף.
להקפיא ולחלץ
לציפוי
- לערבב 100 גרם שוקולד מומס
30 גרם חמאת קקאו
20 גרם אגוזי לוז קצוצים
הוראות הכנה:
לתקוע קיסם בתחתית כל כדור
ולטבול בציפוי
לקחת קלקר, לצפות בנייר כסף
ולתקוע את הכדורים ליבוש
לשמור את החטיפים במקרר או במקפיא.
מיכל שעיו להזמנות: 0525777829
|
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
6 תגובות
מה הקוטר של החורים בתבנית מיני טראפלס שלך?
איפה אפשר להשיג חמאת קקאו ואם לא מה התחליף?
חמאת קקאו ניתן להשיג בחנויות למוצרי אפיה.
אפשר להשמיט או לשים כף שמן במקום, בהצלחה!
האם אפשר להכין את הכדורים בידיים ללא תבנית . וגם אם אפשר לעשות זאת בגרסה פרווה ?
לכמה כדורים המתכון הזה?
כ25 בינוניים תלוי בגודל שאת יוצרת
בהצלחה!