20 יחידות
לבצק:
450 גרם קמח לבן
200 גרם מרגרינה במלח
200 מ"ל מים רותחים
קורט מלח
לושי בצק עם כל המוצרים
למילוי:
2 בצל חצוצים
4 תפוחי אדמה מגורד
2 בטטה מגורד,
מלח ופלפל
הוראות הכנה:
אדי בצל עד להזהבה הוסיפי ירקות מגורדים, ותבלי במלח ופלפל שחור,המשיכי
לאדות עד לריכוך כחצי שעה,
להרכבת הבייגל:
חלקי בצק ל 20 יחידות ורדדי מלבן 10 על 5 ס"מ ומרחי ירקות,והשאירי ריק 1
ס"מ ולאורך ולרחוב, גלגלי לרולדה, ותעגלי את הרולדה והכניסי קצה אחד לתוך
הקצה השני לקבלת הבייגל.
מרחי ביצה ולפזר קאצח,ושומשום,
אפי על 200 מעלות כ 25 דקות
המתכון השתתף בתחרות "שפית ברמה" הקמפוס הקולינרי
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן