יום שלישי

|

|

22/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

22/04/2025

|

יום שלישי

בייגל ירק ברוטב מעניין:)

20 יחידות
לבצק:
450 גרם קמח לבן
200 גרם מרגרינה במלח
200 מ"ל מים רותחים
קורט מלח
לושי בצק עם כל המוצרים

למילוי:
2 בצל חצוצים
4 תפוחי אדמה מגורד
2 בטטה מגורד,
מלח ופלפל
הוראות הכנה:
אדי בצל עד להזהבה הוסיפי ירקות מגורדים, ותבלי במלח ופלפל שחור,המשיכי
לאדות עד לריכוך כחצי שעה,
להרכבת הבייגל:
חלקי בצק ל 20 יחידות ורדדי מלבן 10 על 5 ס"מ ומרחי ירקות,והשאירי ריק 1
ס"מ ולאורך ולרחוב, גלגלי לרולדה, ותעגלי את הרולדה והכניסי קצה אחד לתוך
הקצה השני לקבלת הבייגל.
מרחי ביצה ולפזר קאצח,ושומשום,
אפי על 200 מעלות כ 25 דקות

המתכון השתתף בתחרות "שפית ברמה" הקמפוס הקולינרי

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים