מתכון מוצלח לחלות:)

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

1 ק"ג קמח.

2 כפות שמרים יבשים או 1 שמרית.

3/4 כוס סוכר.

1 ביצה

1 חלמון

3/4 כוס שמן.

כף שטוחה מלח .

כ – 2 ו 1/4 כוסות מים פושרים .

ביצה להברשה.

שומשום.

אופן ההכנה

בקערה גדולה שמים כף שטוחה מלח ומעל קילו קמח ( על מנת למנוע מגע של המלח עם השמרים) +שמרים+ סוכר+ ביצה+ חלמון + שמן מערבבים בעדינות ומוסיפים בהדרגה מים פושרים . סוד החלות הינו לישה מרובה והתפחה ולכן יש ללוש ולעבד את הבצק היטב עד שמתקבלת עיסה שלא נדבקת בידיים או בקערה . אם דביק – להוסיף קמח ואם ההפך – להוסיף מים .


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.