חומרים
ללחמניות:
ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
7 כפות סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים חמימים
2 כוסות מיץ/ 1 כוס חלב
2 ביצים
כפית מלח
לציפוי:
כוס שמן זית
8 שיני שום
אורגנו
מלח
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים של הבצק, להטפיח שעה, לאפות בחום של 180 מעלות ל 20 דק' , מיד כשהלחמניות יוצאות מהתנור מורחים עליהם את הציפוי.
יוצא מושלם!!!!!!!!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
10 תגובות
אפשר כמות מדויקת של האורגנו והמלח?
נשמע טעים מאד,
רק רציתי לדעת האם בגרסה החלבית צריך אכן כוס חלב אחת, או שתי כוסות (כמו 2 כוסות המיץ בגרסה הפרווה)?
הכנתי את הלחמניות האילו ויצא מעולה,
אני לא יודעת אם זה בעקבות הצום או שהן באמת טעימות ממש?
הן נאכלו תוך פחות מ5 דקות
תודה על המתכון
וואו!! זה נראה טעים אש!! יש משהוא שניסתה ויכולה לכתוב איך יצא לה?? כי בא לי גם לנסות…
איזה מיץ אפשר לשים?
טוב בהקפאה?
איזה ברכה מזונות או המוציא? תודה רבה על המתכון הטעים!!!
למה אני לא רואה את התגובה ששלחתי?
איזה ברכה מזונות או המוציא?
להתפיח שעה
תודה רבה !!
בדיוק במקום !
רציתי להכין ולא ידעתי איך…