חומרים
כיכר לחם טרי (לא פרוס)
למילוי
¾ כוס (75 גר') גבינת צהובה מגורדת
150 גר' גבינה בולגרית
3 שיני שום כתוש
¼ כוס בצל ירוק פרוס דק
¼ כוס שמן זית
½ כוס זיתים מגולענים
לזרייה רוזמרין
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות. בעזרת סכין משוננת חורצים על פני הלחם חריצים עד עומק חצי גובה הלחם בצורת שתי וערב, כך שנוצרות קוביות עמוקות. טומנים את מרכיבי המילוי (למעט הזיתים) בחריצים שבין הקוביות. מפזרים זיתים ומהדקים אותם קלות למילוי. מפזרים רוזמרין ואופים כ-10 דקות עד שהגבינות נמסות ופניהן מזהיבות
2 תגובות
בשבע שמחות
איפה מוכרים לחם שלם היום????????????????????