פוקאצ'ה מבצק מיוחד/ עטרה ז'ורנו

שיתוף ב email
שיתוף ב print
לבצק: 
קילו קמח.
5 כפות סוכר.
3 כפיות שמרים.
3 כוסות מים קרים.
1 כף מלח.
3/4 כוס שמן.
אופן ההכנה:
יש לערבב את כל החומרים היבשים לאחר מכן את המים, מלח והשמן לאחר איחוד החומרים יש לשפוך חצי כוס שמן על הבצק ולתת מנוחה של חצי שעה.
יש להתפיח את הבצק פעמיים נוספות.
לירקות:
1 חציל.
2 גמבות.
1 בטטה.
1 בצל לבן.
1 בצל סגול.
אופן ההכנה:
יש לחתוך לחתיכות קטנות לתבל במלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן זית, בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
לאחר התפתחה יש לפתוח את הבצק בעזרת כפות הידיים ולשים מעל הירקות לפזר מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס ושמן זית ולאפות בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
בהצלחה!!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.