אורז חגיגי עם אטריות דקיקות וחמוציות/ לירז טרבלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים:

כוס אורז (240 מ"ל)

חצי כוס איטריות דקיקות

בצל קצוץ

חצי כוס חמוציות

חופן פטרוזיליה קצוצה

כפית וחצי מלח 

2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה 

להשרות את האורז כ-10 דק' ולשטוף היטב

לטגן בצל בשמן , להוסיף את האיטריות ולהמשיך לטגן עד שמזהיבות קלות 

מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן מעט

מוסיפים מלח, חמוציות, פטרוזיליה קצוצה  ואת המים הרותחים

 מרתיחים היטב, מכסים את האורז ומבשלים על אש נמוכה כ 20 דק' .

בהצלחה

לירז טרבלסי
מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ להצטרפות 0584128631

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.