חומרים:
כוס אורז (240 מ"ל)
חצי כוס איטריות דקיקות
בצל קצוץ
חצי כוס חמוציות
חופן פטרוזיליה קצוצה
כפית וחצי מלח
2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
להשרות את האורז כ-10 דק' ולשטוף היטב
לטגן בצל בשמן , להוסיף את האיטריות ולהמשיך לטגן עד שמזהיבות קלות
מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן מעט
מוסיפים מלח, חמוציות, פטרוזיליה קצוצה ואת המים הרותחים
מרתיחים היטב, מכסים את האורז ומבשלים על אש נמוכה כ 20 דק' .
בהצלחה
לירז טרבלסי
מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ להצטרפות 0584128631
2 תגובות
אין בעיה לוותר על הפטרוזיליה
בהצלחה!!
תודה!
המתכון נראה מעולה
האם ניתן לוותר על הפטרוזיליה או להמיר בתבלין אחר?