שוברים צום עם בייגלה ירושלמי/מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
2 וחצי כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח
חצי כוס שמן
ללוש במיקסר עד שהבצק מקבל מרקם חלק ורך.
להתפיח כשעה.

אופן ההכנה

מערבבים קמח, שמרים וסוכר.

מוסיפים מים, מלח ושמן.

לשים במיקסר לקחת בצק במרקם רך וחלק.

מתפיחים כשעה יוצרים צורה של בייגלה וטובלים במים ושומשום.

אופים על 200 מעלות במשך רבע שעה  עד קבלת צבע זהוב.

בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.