המצרכים:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
3 כוסות מים פושרים
כף וחצי מלח
רבע כוס שמן
ההכנה:
לשים את כל החומרים לבצק חלק ודביק
על משטח מקומח יוצרים עיגולים
מניחים בתבנית ומכסים למשך שעה.
אופים בחום של 220 מעלות למשך 15 דקות.
דף הבית » מהמטבח שלנו » חלות ולחמניות » פרנה | מירב מלכה
המצרכים:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
3 כוסות מים פושרים
כף וחצי מלח
רבע כוס שמן
ההכנה:
לשים את כל החומרים לבצק חלק ודביק
על משטח מקומח יוצרים עיגולים
מניחים בתבנית ומכסים למשך שעה.
אופים בחום של 220 מעלות למשך 15 דקות.