יום חמישי

|

|

03/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

03/10/2024

|

יום חמישי

פסטה מקמח מלא ברוטב שמנת-תרד | הגרסא הטבעונית

השילוב של עלי התרד עם השמנת בפסטה יוצר מתכון מלהיב במיוחד לאוהבי טעם התרד. המתכון הזה משולב בחומרים טבעיים אך אפשר להמיר אותם לחומרים סטנדרטיים לקבל טעם מוכר יותר.
| קרדיט: shutterstock

חומרים :
פסטה מקמח מלא – שקית (500 גרם)
קרם קוקוס – 500 מ"ל (ממליצה על AROY-D -שזה 100% קרם קוקוס )
תרד – חבילה (250 גרם)
2 בצלים בינוניים
שום – 12 שיניים קצוצות
2 כפות שמן זית
מלח הימלאיה 1/2 כפית שטוחה לפי הטעם
פלפל שחור – 1/4 כפית שטוחה

  • ההכנה:
    חותכים את רוב התרד לחתיכות גסות, ואת היתר טוחנים בבלנדר מוט עם קצת מים.
  • חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים בשמן 3 דקות ומוסיפים את השום הכתוש ,מוסיפים את התרד החתוך
    וממשיכים לטגן עד לריכוך קל.
  • מוסיפים את הקרם קוקוס ומביאים לצמצום קל.
  • מוסיפים את התרד הטחון, המלח והפלפל השחור, וממשיכים לצמצם את הרוטב עד להסמכה קלה.
  •  מוסיפים את הפסטה המבושלת בדרגת אל-דנטה, מערבבים היטב ומבשלים עוד כ- 2-3 דקות עד לצמצום ואיחוד של הפסטה עם הרוטב.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים