חומרים :
פסטה מקמח מלא – שקית (500 גרם)
קרם קוקוס – 500 מ"ל (ממליצה על AROY-D -שזה 100% קרם קוקוס )
תרד – חבילה (250 גרם)
2 בצלים בינוניים
שום – 12 שיניים קצוצות
2 כפות שמן זית
מלח הימלאיה 1/2 כפית שטוחה לפי הטעם
פלפל שחור – 1/4 כפית שטוחה
- ההכנה:
חותכים את רוב התרד לחתיכות גסות, ואת היתר טוחנים בבלנדר מוט עם קצת מים. - חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים בשמן 3 דקות ומוסיפים את השום הכתוש ,מוסיפים את התרד החתוך
וממשיכים לטגן עד לריכוך קל. - מוסיפים את הקרם קוקוס ומביאים לצמצום קל.
- מוסיפים את התרד הטחון, המלח והפלפל השחור, וממשיכים לצמצם את הרוטב עד להסמכה קלה.
- מוסיפים את הפסטה המבושלת בדרגת אל-דנטה, מערבבים היטב ומבשלים עוד כ- 2-3 דקות עד לצמצום ואיחוד של הפסטה עם הרוטב.