כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום ראשון
|
י״ג בניסן ה׳תשפ״ד
|
21/04/2024

פשטידת גבינות ופטריות חמה ועשירה

פשטידה חלבית נמסה בפה עם שכבת גבינה צהובה מלמעלה והמון פטריות מבפנים... לארוחה חלבית עשירה ומושקעת!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים: 

2 קופסאות פטריות בשימורים

2 קוטג'

1 שמנת חמוצה

4 בייצים

חצי כוס קמח

1 אבקת אפיה

מלח, פלפל, כפית אגוז מוסקט

צרור כוסברה/פיטרוזיליה

3 כפות אבקת מרק פטריות (לא חובה)

2 בצלים

גבינה צהובה לפיזור מלמעלה (לא חובה)

ההכנה:

חותכים את הבצלים לקוביות ומטגנים. מוסיפים את כל הרכיבים והתבלינים ומערבבים בעקה. מעבירים לתבנית פיירקס חלבית או לתבנית תנור גדולה ואופים עד להשחמה והתייצבות (כ-40 דקות) בחום של 200 מעלות. לאחר מכן מפזרים גבינה צהובה ומכניסים לתנור לעוד 10 דקות.

בהצלחה!!

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

מעורר השראה: מה הפתגם שלך לערב פסח? | אוסף משפטים מלבבות של נשים

לפני 2 ימים

|

0

מיוחד לחג הפסח: קציצות הודו ברוטב פיקנטי עם זיתים ופיטריות

לפני 2 ימים

|

0

ארוחת צהריים חלבית לכל העמלים: טורטי פיצה בציפוי קריספי | מירב מלכה

לפני 3 ימים

|

0

להקשיב ולנקות: איך סידור הבית הופך לטיפול רגשי? | אפרת ברזל בתכנית 'פתוח' מבית הידברות, עם שירלי אבנון קרייזלר

לפני 3 ימים

|

1

שלא יגנבו לנו את פסח! | סיון רהב מאיר

לפני 3 ימים

|

0

לחמניות בשר מפנקות | מירב מלכה

לפני 3 ימים

|

0

מחפשת תעסוקה לילדים? קחי כמה הפעלות שיעזרו לך לפסח

לפני 3 ימים

|

0

אתם בטוחים שדיברתם באמת בפגישות? | פנינה פרייליך

לפני 3 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: עוגיות שקדים קלאסיות ומפנקות לפסח

לפני 4 ימים

|

0

אפרת ברזל ורחל קארו מציגות: כך אנו יוצרות את 'סבא שלי עושה חדשות' | והפעם - מהו יומן יצירה ולמה כדאי לכן לעקוב אחריו?

לפני 4 ימים

|

0

בעד ונגד: מצעד יופי משפחתי בסטים ובלבוש מפואר במיוחד לחג

לפני 4 ימים

|

1

לאפות כשרות לפסח

לפני 5 ימים

|

0

מתכון שיחסל לך את המקרר לקראת פסח: מרק קטניות עשיר

לפני 5 ימים

|

0

אושיות בלי קושיות | פייגי גלנט

לפני 5 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 4

לפני 5 ימים

|

0

בדידות? לדבר על זה כבר מרגיש פחות בודד | ברכי שגב

לפני 5 ימים

|

0

אתי וועג מגישה: נימוח טעים ועסיסי - פאדג’ שוקולד כשר לפסח!

לפני 5 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: נשיקות מרנג | מתכון כשר לפסח

לפני 5 ימים

|

0

מרהיב בבית: בואי ללמוד כיצד לעצב שולחנות אלגנטיים לפסח

לפני 6 ימים

|

0

ספוקן וורד 'עושות כלים' עם עידית ליכטנפלד | הפעם: חדווי נווה בספוקן מחונך

לפני 6 ימים

|

0