מצרכים:
2 קופסאות פטריות בשימורים
2 קוטג'
1 שמנת חמוצה
4 בייצים
חצי כוס קמח
1 אבקת אפיה
מלח, פלפל, כפית אגוז מוסקט
צרור כוסברה/פיטרוזיליה
3 כפות אבקת מרק פטריות (לא חובה)
2 בצלים
גבינה צהובה לפיזור מלמעלה (לא חובה)
ההכנה:
חותכים את הבצלים לקוביות ומטגנים. מוסיפים את כל הרכיבים והתבלינים ומערבבים בעקה. מעבירים לתבנית פיירקס חלבית או לתבנית תנור גדולה ואופים עד להשחמה והתייצבות (כ-40 דקות) בחום של 200 מעלות. לאחר מכן מפזרים גבינה צהובה ומכניסים לתנור לעוד 10 דקות.
בהצלחה!!