כ- 75 יחידות
הערה: יש לשים לב לשקילה מדוייקת
מצרכים חלק 1:
135 גרם אבקת שקדים
135 גרם אבקת סוכר
40 גרם חלבון
ההכנה:
לטחון את אבקת השקדים יחד עם אבקת הסוכר
לערבב יחד עם החלבון(ייתכן שיראה יבש אבל לבסוף יצא בצק)
מצרכים חלק 2:
135 גרם סוכר
32 גרם מים
40 גרם חלבון
ההכנה:
לחמם בסיר את המים הסוכר עד לרתיחה של 110מעלות(כל הזמן לנענע את הסיר)
בינתיים מקציפים את החלבון ואחכ שופכים את הסירופ סוכר בתנועה איטית על דופן הקערה וממשיכים להקציף כ-4 דקות עד לקירור הקצפת(לקבלת קצף קרמי נוזלי)
לערבב את 2 החלקים עד לקבלת תערובת חלקה- על מנת שלא ישבר הקצף יש לקחת חלק מהקצף, לערבב עם הבצק ואח"כ מוסיפים את השאר בתנועות קיפול.
לזלף בתבניות מתאימות לאפות ב 150 מעלות ל-15 דקות.
לקרם מקרון:
200 גרם שוקולד לבן
140 גרם שמנת/ קצפת צמחית
250 גרם שמנת/ קצפת צמחית
תמצית טעם
ההכנה:
להמיס את השוקולד הלבן ולערבב עם 140 גרם שמנת
להניח בצד לקירור
להקציף 250 גרם שמנת ותמצית טעם ולהוסיף את השוקלד.