המצרכים:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
2.5 כוסות מים חמימים
1.5 כפות מלח
1/2 כוס שמן
אופן ההכנה:
בקערה מכניסים את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים
מוסיפים את יתר המצרכים ולשים היטב במיקסר או ביד עד שהבצק מקבל מרקם חלק ורך.
מניחים בצד להתפחה של שעה.
יוצרים צורת בייגלה, מקלות או טבעות, טובלים במים ולאחר מכן בשומשום.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל מלח גס.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך רבע שעה או עד לקבלת צבע זהוב.
בהצלחה!
קרדיט: מירב מלכה
|