מצרכים:
2 קוטג'
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
250 גרם גבינה לבנה
חצי כוס קמח
1 חבילת תרד שלם
2 בצלים גדולים
4 ביצים
תבלינים: מלח, פלפל, כף אבקת פטריות או אבקת מרק
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה. קוצצים את התרד ומעבירים לקערה עם שאר החומרים ועם הבצל והמטוגן.
מערבבים היטב ומעבירים לתבנית חד פעמית בגודל בינוני.
אופים עד להזהבה למשך כחצי שעה. בודקים בעזרת קיסם שפנים הפשטידה מוכן ומכבים.
בתיאבון ולבריאות!
3 תגובות
לאיזו חבילת תרד הכוונה? כמה היא שוקלת, והאם הכוונה לתרד טרי או קפוא? תודה
חבילת תרד טרי, אך לכאורה גם קפוא יכול לצאת מצויין.
כ-300-500 גרם
לא צריך ביצים?