יום שישי

|

|

17/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

17/01/2025

|

יום שישי

צ'יפס מושלם בתנור: זה הסוד של המומחים

אם תשאלו, תגלו שרבים סוברים שהצי'פס הטעים ביותר הוא זה שאפוי דווקא, איך זה יכול להיות? הכל תלוי במקצועיות שבה תכינו אותו...
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 ק"ג צ'יפס קפוא או חתוך מתפוחי אדמה
  • 1 כוס שמן
  • כף שטוחה של מלח
  • חצי כפית כורכום
  • נייר אפיה
  • תבנית תנור ממתכת

אופן ההכנה:

  1. נפרוס נייר אפיה על תבנית תנור (ממתכת דווקא ולא חד פעמית)
  2. נסדר את הצ'יפס כך שיהיה כמה שפחות לגובה, ויותר צמוד לתבנית.
  3. נערבב את הכורכום בתוך כוס השמן
  4. נשפוך את כוס השמן ואת המלח ובזהירות נערבב היטב עם הצי'פסים.
  5. אם אתם משתמשים בצ'יפס קפוא מחבילה – הכניסו את התבנית למשך כארבעים דקות בחום של 220 מעלות עד לקבלת צי'פס עסיסי ושחום בקצוות.
  6. אם אתם מכינים מתפוחי אדמה טריים – הכניסו לתנור לאפיה של 20 דקות בחום של 180 מעלות ולאחר מכן הגביהו את החום ל- 240 מעלות למשך 20 דקות נוספות.

בתיאבון ולבריאות!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים