מצרכים:
- 1 ק"ג צ'יפס קפוא או חתוך מתפוחי אדמה
- 1 כוס שמן
- כף שטוחה של מלח
- חצי כפית כורכום
- נייר אפיה
- תבנית תנור ממתכת
אופן ההכנה:
- נפרוס נייר אפיה על תבנית תנור (ממתכת דווקא ולא חד פעמית)
- נסדר את הצ'יפס כך שיהיה כמה שפחות לגובה, ויותר צמוד לתבנית.
- נערבב את הכורכום בתוך כוס השמן
- נשפוך את כוס השמן ואת המלח ובזהירות נערבב היטב עם הצי'פסים.
- אם אתם משתמשים בצ'יפס קפוא מחבילה – הכניסו את התבנית למשך כארבעים דקות בחום של 220 מעלות עד לקבלת צי'פס עסיסי ושחום בקצוות.
- אם אתם מכינים מתפוחי אדמה טריים – הכניסו לתנור לאפיה של 20 דקות בחום של 180 מעלות ולאחר מכן הגביהו את החום ל- 240 מעלות למשך 20 דקות נוספות.
בתיאבון ולבריאות!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן