פוקצ'ה איטלקית / פטיפאור

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים לבצק:
1.6 קילו קמח
קוביית שמרית
2 כפות סוכר
1 מלח
5/6 כוסות מים
חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:
בקערת המיקסר לשים את המים הסוכר והשמרים ומניחים בצד לרבע שעה עד לעבודת השמרים
להוסיף את הקמח והמלח ולערבב עם וו לישה אחרי שהבצק מתאחד מוסיפים את השמן זית בזרם דק
עד לקבלת בצק רק ונעים
מניחים לתפיחה של שעה לאחר שעה לשים את הבצק ומניחים לתפיחה של שעה נוספת יוצרים כדורים ומניחים אותם להתפחה של חצי שעה לאחר מכן טובלים את הידיים בשמח זית יוצרים חורים ומותחים את הכדור ל פוקאצ'ה וישר לשים על נייר אפיה
מחממים תנור להכי גבוה לפחות רבע שעה
מפזרים שמן זית ומלח גס על הפוקאצה אפשר להוסיף ירקות וגבינות רצויות
ואופים בערך 10 דקות על החום הגבוה ויוצא פוקאצ’ות נדירות

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.