פוקצ'ה איטלקית / פטיפאור

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים לבצק:
1.6 קילו קמח
קוביית שמרית
2 כפות סוכר
1 מלח
5/6 כוסות מים
חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:
בקערת המיקסר לשים את המים הסוכר והשמרים ומניחים בצד לרבע שעה עד לעבודת השמרים
להוסיף את הקמח והמלח ולערבב עם וו לישה אחרי שהבצק מתאחד מוסיפים את השמן זית בזרם דק
עד לקבלת בצק רק ונעים
מניחים לתפיחה של שעה לאחר שעה לשים את הבצק ומניחים לתפיחה של שעה נוספת יוצרים כדורים ומניחים אותם להתפחה של חצי שעה לאחר מכן טובלים את הידיים בשמח זית יוצרים חורים ומותחים את הכדור ל פוקאצ'ה וישר לשים על נייר אפיה
מחממים תנור להכי גבוה לפחות רבע שעה
מפזרים שמן זית ומלח גס על הפוקאצה אפשר להוסיף ירקות וגבינות רצויות
ואופים בערך 10 דקות על החום הגבוה ויוצא פוקאצ’ות נדירות

 

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן