יום שני

|

ו׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

09/09/2024

לאישה החרדית

|

ו׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

|

09/09/2024

|

יום שני

שווארמה אמיתית במטבח שלך

משתוקקת לפיתה עם שווארמה? הכנתי במיוחד בשבילך מתכון ביתי וקל מאד שתתחילי לאמץ בקביעות | בקשי מהקצב 'נתח שווארמה נקבה' ואת מסודרת! פשוט כנסי למתכון... | אל תשכחי לשתף אותי אם נהנית!
| קרדיט: shutterstock
מצרכים:  (כ-5 מנות)
קילו שוארמה נקבה
כף גדושה תבלין שוארמה
כפית מלח
כפית פלפל גרוס
שמן
יין לבן
ההכנה:
מכניסים את השוארמה לקערה ומשרים ביין ובתבלינים כשעה.
בתום  שעה מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בתנות עד לריכוך.
לאחר מכן מוציאים ומצננים מעט.
קוצצים על קרש חיתוך דק-דק ואוכלים בפיתה עם סלט, צ'יפס וטחינה טובה.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים