סחוג הינו מוצר שמקפיץ כל מאכל וכל ארוחה וההכנה שלו קלה במיוחד
חומרים והכנה:
🌶️ לוקחים 10 פלפלים, מורידים את הראש וחוצים אותם .
🌶️ מקלפים 15 שיני שום .
🌶️ מקלפים 2 לימונים וחותכים לקוביות (לשים לב שאין גרעינים…)
🌶️ שוטפים ומנקים היטב חבילה של כוסברה ומנערים היטב מהמים.
🌶️ ומעבירים הכל למעבד מזון וטוחנים הכל עד למרקם אחיד.
🌶️ לאחר שהכל נטחן , מעבירים למסננת שמתחתיה קערה ומערבבים עם כף עד שיוצאים כל הנוזלים.
🌶️ מתבלים בחצי כף מלח הימלאיה , חצי כף כמון, רבע כף פלפל שחור טחון ושמן זית בנדיבות.
תהנו 💚
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן